revani yapmanin puf noktalari nelerdir

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve AsiMavi tarafından 15 Haziran 2010 başlatılmıştır.

    15 Haziran 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  1. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.345
    Beğenildi:
    19
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    selam kizlar.lutfen bana yardimci olsun.ben revani tatlisini cok severim ama malesef yaparken basarili olamiyorum.gecen yaptim.keki cok guzel oldu ama serbeti dokunce hamur gibi oldu.serbetim soguk kek sicakti.bilmiyorum nerde yanlis yaptim.en guzel revani nasil yapilir lutfen yardimci olun.eger yaptiginiz guzel bir tarif varsa paylasirsaniz sevinirim
     
  2. 20 Haziran 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  3. tatil79

    tatil79 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    29 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    60
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şerbet sıcak kek soguk olacak benimki kek gibi de karır cokda güzel olur
     
  4. 6 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  5. ultimareina

    ultimareina Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN

    Katılım:
    26 Haziran 2010
    Mesajlar:
    461
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    AsiMavi, ben her zaman yaptığım tarifi vereyim size, bir kere bile kötü olmadı, umarım sizin de işinize yarar...

    1 bardak şeker
    1 bardak yoğurt
    2 yumurta
    1 çay kaşığı karbonat (ya da bir paket kabartma tozu, hangisi varsa evde)
    1 çorba kaşığı un
    Alabildiğine irmik

    Şerbeti

    3 bardak su
    3 bardak şeker
    3-4 damla limon


    *Şerbeti önceden yapar dolaba atarım, keki de piştikten sonra sıcakken, dolaptan çıkarır şerbeti dökerim.

    Bunu da bir deneyin isterseniz, denerseniz şayet bana da haber vermeyi unutmayın yerimseniben
     
  6. 6 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  7. Amonra

    Amonra Aktif Üye Pro Üye

    Katılım:
    11 Şubat 2008
    Mesajlar:
    13.435
    Beğenildi:
    158
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    63
  8. 6 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  9. fascination

    fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN

    Katılım:
    9 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.714
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok işte yanlış yapmışsın canım sen diğer tatlılarda hamur sıcak şerbet ılık olurken revanide tam tersi o irmik olduğu için dağılıyo o yüzden hamur soğuk şerbet sıcak olucak bunu unutma :KK3:
     
  10. 12 Temmuz 2010
    Konu Sahibi : AsiMavi
  11. AsiMavi

    AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    3.345
    Beğenildi:
    19
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    canim ama ben internetten de baktim kek sicak serbet soguk olacak diyor.ben anlamadim gitti
     
  12. 4 Nisan 2013
    Konu Sahibi : AsiMavi
  13. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.462
    Beğenildi:
    56
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    48
    Bu püf noktasını bilmiyordum sağol tatlım:KK66:
     
  14. 4 Nisan 2013
    Konu Sahibi : AsiMavi
  15. nesdem

    nesdem prensesini buyutuyor:-) Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    6.806
    Beğenildi:
    506
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    113
    kızlar ben hamur sıcak şerbet soğuk yapıyorum ve herkes hayran kalıyor. ama ben 2 kaşık un koyuyorum sanırım un tutuyo. içine limon rendesi de koyuyorum.
     
  16. 4 Nisan 2013
    Konu Sahibi : AsiMavi
  17. gzm2628

    gzm2628 Gizem Üye

    Katılım:
    12 Mart 2013
    Mesajlar:
    6.387
    Beğenildi:
    63
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    48
    özel mesaj kutunu boşaaalllttt