Revani

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.595
    Beğenildi:
    5.125
    Ödül Puanları:
    438
    Şerbetini kaynatın.
    Yumurtalarla toz şekeri iyice çırpın. Yoğurt , sıvı yağ, irmik ve unuda karıştırın. En son kabartma tozu eklenerek karıştırın.
    Tepsi yağlanarak çırpılan hamur dökün.Üzeri iyice kızarana kadar pişirin.
    İstenilen şekilde kesilerek yapılan şerbet ılık olarak hamurun üzerine dökün

    kaynak:yemekgunlugum.blogs.com