Saç Kavurma ve Bulgur Pilavı

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve suzande tarafından 29 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    29 Nisan 2009
    Konu Sahibi : suzande
  1. suzande

    suzande Aktif Üye Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2009
    Mesajlar:
    39
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Bildiğiniz saç kavurma ama sebzelisi. Ama ben şaç yerine teflon tavada yaptım.

    Yanında salata ve ayran olmadan olmaz tabi

    Yarım kilo kuşbaşı et (mümkünse kuzu eti),
    5,6 tane sivri biber,
    2 Orta boy soğan,
    3,4 Tane domates,
    Tuz, karabiber, kırmızı biber,
    sıvı yağ

    Bu arada bulgur pilavına arpa şehriye ve 3 tane domates kattım. Et suyu tabletide unutmayayım. Harika bir pilav oldu. Pilav demlendikten sonra ortası delik kek kalıbına bastırarak koydum, servis tabağına ters çevirdim ve ortasını saç kavurmayla doldurdum.