Saçım patlıcanla morlaşır mı?/ papatya suyuyla ilgili bilgi(öneri) vercm

Konusu 'Saç Rengi ve Saç Boyama' forumundadır ve limonkiz tarafından 3 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  1. limonkiz

    limonkiz Ağlamam artık gidenlere ♫ Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.052
    Beğenildi:
    81
    Ödül Puanları:
    153
    merhba arkadaşlar acaba ben patlıcan kabuklarını soyup kaynatsam suyuyla saçım mor olur mu? yada boyamadan naasıl mor yapabilirim

    birde forumda görüyorum papatya suyuyla açılmadı saçım diyenleri tavsiyem bahçeden toplayıp yapmasınlar aktardan kuru papatya alsınlar. ben de toplayıp yapmıştım beniimki sarı olduğu halde açılmamıştı :KK70: (beki azcık daha sarı olur die yapmıştım :KK70:)
     
    Son düzenleme: 3 Temmuz 2009
  2. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  3. Doro

    Doro Tantrumm! Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.936
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146

    ben aktardan aldım canım yaptım ama açılma olmadı
    saçım boyasız ve kumral
    acaba sarı papatya mı almak lazım beyaz papatya mı
    ben beyaz almıştım
    CADIARZU
     
  4. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  5. limonkiz

    limonkiz Ağlamam artık gidenlere ♫ Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.052
    Beğenildi:
    81
    Ödül Puanları:
    153
    hmmmm ama daha etkili oluyor ie dsünüorum
     
  6. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  7. Doro

    Doro Tantrumm! Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.936
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    hangisi daha etkili olur diye düşünüyorsun canım anlamadım :KK43:
    ayrıca patlıcan ile ilgili hiçbir fikrim yok, hiçbir yerde de duymadım, ama merak ediyorsan saçının ince bir tutamına deneyebilirsin tamamına denemek zorunda değilsin :)
     
  8. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  9. limonkiz

    limonkiz Ağlamam artık gidenlere ♫ Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.052
    Beğenildi:
    81
    Ödül Puanları:
    153
    kuru olanı daha iyi olur die dsnmstmm
     
  10. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  11. nix

    nix birgül<3beliz Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    5.490
    Beğenildi:
    1.755
    Ödül Puanları:
    238
    ay canım hiç güleceğim yoktu...nasıl portakal kabuğunu kaynatıp sürünce turuncu olmazsa, patlıcan kabuğuylada mor olmaz saçın...
     
  12. 3 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  13. Doro

    Doro Tantrumm! Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.936
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    evet ben de kuru olandan bahsediyorum canım ama bi yanlış anlaşılma oldu sanırım bi sarı papatya var bi de beyaz papatya
    beyaz papatya şu kırlarda gördüğümüz saçımıza taç yaptığımız:)
    bi de sarı olan var,yaprakları sarı
    hangisini kullanmak gerekio acaba
    ben beyazı kullanmıştım
    değişme olmadı
    yanlış bi şey mi yaptım ki:uhm:
     
  14. 9 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  15. defne89

    defne89 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2009
    Mesajlar:
    130
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    Sarı papatya kullanman lazım yerimseniben
     
  16. 9 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  17. limonkiz

    limonkiz Ağlamam artık gidenlere &#9835; Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    1.052
    Beğenildi:
    81
    Ödül Puanları:
    153
    ben ptlıcanla ilgili foumda bişi grdm ama aklmda kalmadı tam nasıl yapıldıı konuyu da bulamadım ondan soruyorum :)
     
  18. 9 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : limonkiz
  19. Wednesday

    Wednesday Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2009
    Mesajlar:
    63
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Patlıcanın mor yaptığını hiç duymadım, yapmazda bence...
    Papatyaya gelince n güzel sarı (alman) papatyası diye aktarlarda satılıyor. Onu denemenizi öneririm.