Sebze kebabı

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve biopelin tarafından 22 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

    22 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : biopelin
  1. biopelin

    biopelin Hayat akan bir sudur.. Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.405
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Arkadaşlar çok hafif ve kolay bir tarif size uygulayın
    pişman olmayacaksınız..:kahve:

    Beşamel sos:
    unu tereayğında eritin iyice kavurun üzerine sütü
    dökün ve pişirin..5-10 dk kaynatın..tuz ekleyin..

    6 adet kabak
    6 adet patlıcan
    2 domates
    400 gr kıyma
    zeytinyağı
    2 bardak süt
    2 kaşık un
    kaşar peyniri
    karabiber,kırmızı
    biber
    1 adet soğan
    maydanoz

    Kabak ve patlıcanların içini oyun.Çıkan
    içleri,kıymayı, 2 kaşık zeytinyağı ile
    kavurun.domates ve maydanozu da ekleyin.5-10 dk.
    kadar pişirin.İseteğe bağlı olarak baharatlarınzı ve
    tuzu ekeleyin.Bu içi kabak ve patlıcanların içine
    doldurun.
    Üzerine beşamel sos ve rendelenmiş kaşar
    peynirirni koyarak önceden ısıtılmış200 derecelik
    fırında 30-35 dk. pişirin..
    Afiyet olsun.....cokacimcoook
     
  2. 22 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : biopelin
  3. irem naz

    irem naz Canım OĞLUM Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    6.713
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    canım foto yokmu?????