Sebzeli kremalı tavuk

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.632
    Beğenildi:
    5.166
    Ödül Puanları:
    438
    butları güzelce yıkayın.yağlarını temizleyin. bir leğenin içine kabak ve havucu rendeleyin(havuç yoksa patates olur)üstüne kremayı,kremalı mantar çorbasını(toz halindeyken dökün,pişirip değil)nane,kekik,az kırmızı bıber ve az tuz katın.
    hepsini bulamaç haline getirip butları içine atın.hepsini harmanladıktan sonra yağlanmamış fırın tepsisine koyun.kalan harcı üstüne pay edin.
    170 derecede 45 dakika yeteli.isteğe göre fırından çıkmaya yakın,üstlerine rendelenmiş kasar koyabilirsiniz...