Sebzeli Tavuk

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve MATMAZEL87 tarafından 14 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

    14 Mayıs 2009
    Konu Sahibi : MATMAZEL87
  1. MATMAZEL87

    MATMAZEL87 kızını büyütmekte... Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.895
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    148
    cok cok kalayyy



    2 su bardağı pirinç
    2 parça tavuk göğsü
    1 su bardağı bezelye
    1/2 kg mantar
    1 adet soğan orta boy
    karabiber
    tuz
    2 adet orta boy havuç

    Tavuk haşlanır ve küçük parçalar halinde doğranır. Sebzelerde küçük parçalar haline getirildikten sonra önce havuç sonra soğan mantar ilave edildikten sonra pembeleşinceye kadar pişirilir daha sonra bezelye ve pirinç
    konularak biraz daha kavrulduktan sonra yeteri kadar tavuğun suyu konularak baharatlar ilave edilir kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir.