Şeker Şurubu Tarifi

Konusu 'İçki - İçecekler' forumundadır ve Elif tarafından 19 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    19 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.609
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    1 ölçü şekeri bir ölçü suyla kaynatınız. Şurubu şekerin tamamen erimesi için uzunca bir süre kaynatmalısınız, kaynarken de içerisine yeterli miktarda dilimlenmiş limon ilave etmeyi unutmayınız. Şurubu limonlar renk değiştirinceye kadar kızarıncaya kadar) kaynatınız ve daha sonra da soğumaya bırakınız. Soğuduktan sonra çift katlı tülbentle süzünüz.