Simit Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    Köftelik bulguru ılık suda ıslatıp, 15 dakika iyice şişmesi için bekletin.
    Fazla su kalırsa süzüp kıymayı, dövülmüş fıstık içini, tuz ve karabiberi ekleyin.
    Malzemeler özleşene dek yoğurun.
    Ceviz iriliğinde parçalar koparın.
    Elinizde yuvarlayarak, rulo şeklini verin.
    Şişe takın ve ızgarada pişirin.
    Közlenmiş biber ve domates eşliğinde sıcak olarak servis yapın