Şinitsel

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 19 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    19 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Bifteklerin iki tarafı tuzlanıp biberlenir.
    Önce elenmiş una, sonra çarpılmış yumurtaya, sonra da galeta ununa bulanıp elle bastırılır.
    Kızgın yağda kızartılıp patates tava ve salata ile servis yapılır.

    Not:Biftekler bir gece soğan suyunda bekletilirse daha lezzetli olur.
    Biftekler una bulanmadan rende kaşara batırılırsa nefaseti artar.