Sogan çorbasi

Konusu 'Çorbalar' forumundadır ve Elif tarafından 6 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    6 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    Soğanları temizledikten sonra, bunları zar haline kesin ve bir tavada eritmiş olduğunuz yağda bunları kavurun.Unu da ilave edin ve bir kez karıştırdıktan sonra tuzunu, et suyunu ve bir beze sarmış olduğunuz tüm baharatları bu karışımın içine atın.Böylece orta ateşte 30 dk. pişirin.Ateşten aldığınız çorbanın baharat torbasını atın.Çorbayı kaselere aktardıktan sonra üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve kızarmış ekmekle servis yapın. Afiyet olsun