soğan kebabı

Konusu 'Yöresel Yemekler' forumundadır ve janet tarafından 3 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    3 Haziran 2008
    Konu Sahibi : janet
  1. janet

    janet Popüler Üye Üye

    Katılım:
    12 Aralık 2007
    Mesajlar:
    2.642
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    hem kolay hem değisik soğan severlerin zevkle yiyebilecegi bir yemek

    soganların bas kısımlarını kesip dikine bir bıcakla kesin soğanların üzerinde bir kat kabugu kalsın kıymayı tuz kara biber ve kırmızı biberle terbiye yapın

    1 kilo küçük sogan arpacık soganının biraz büyükleri
    500 gr yaglı kıyma
    tuz kara biber kırmızı biber yerkende nar eksisi

    soganların bas kısımlarını kesin dikine kesip ortasına baharatlarla yogurdugumuz kıymayı köfte gibi koyun tepsiye düzün üzerine tepsinize göre 1 veya 2 bardak su ekleyin fırında pisirin eger üzeri yanacak gibi olursa folyo veya ince bir tepsi örtüp iyice pisirin nar eksisi ile servis yapın afiyet olsun
     
  2. 13 Ağustos 2008
    Konu Sahibi : janet
  3. *papatya*

    *papatya* yine yeni yeniden :) Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.003
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    ben denemiştim çok güzel oluyo tavsiye ederim
     
  4. 16 Nisan 2009
    Konu Sahibi : janet
  5. emine-melisa

    emine-melisa yüzyilin kadiniyim ;)))) Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2008
    Mesajlar:
    4.198
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    denemek gerek güzel olabilir