Soğan mıhlaması

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve DeliMavi tarafından 5 Eylül 2010 başlatılmıştır.

    5 Eylül 2010
    Konu Sahibi : DeliMavi
  1. DeliMavi

    DeliMavi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.283
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    3 Adet Soğan
    3 Çorba Kaşığı Tereyağı
    2 Adet Domates
    2 Adet Yeşil Biber
    3 Adet Yumurta
    Kırmızıbiber, Tuz

    Soğanları çok ince olmadan piyazlık doğrayalım.
    Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayalım.
    Yeşil biberleri doğrayalım...

    3 Adet Soğan
    3 Çorba Kaşığı Tereyağı
    2 Adet Domates
    2 Adet Yeşil Biber
    3 Adet Yumurta
    Kırmızıbiber, Tuz

    Tavada tereyağını kızdırın. Soğanları hafif ateşte kavurun. Kıyılmış biberleri ve ufak doğranmış domatesleri kavrulmuş soğanlara ilave edin. Tuz ve kırmızıbiber ekerek tavanın kapağını kapatın.
    Domatesler suyunu çekince yumurtaları kırın. Yumurtalar pişince sıcak olarak servis yapın.
     
  2. 5 Eylül 2010
    Konu Sahibi : DeliMavi
  3. ZARACI

    ZARACI Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.300
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    106
    bayılırım bu yemeğe ben kıymada koyarım.çayla ne güzel gider.
     
  4. 5 Eylül 2010
    Konu Sahibi : DeliMavi
  5. DeliMavi

    DeliMavi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.283
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146
    evet haklısın hatırlattığın için sağol,tercihe göre kıymada konulabilir.çokta güzel oluyor...
     
  6. 6 Eylül 2010
    Konu Sahibi : DeliMavi
  7. nursena07

    nursena07 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    4.917
    Beğenildi:
    2.765
    Ödül Puanları:
    163
    ellerine sağlık...
     
  8. 6 Eylül 2010
    Konu Sahibi : DeliMavi
  9. DeliMavi

    DeliMavi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.283
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    146