Sosis dolması

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve didosh tarafından 2 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    2 Haziran 2008
    Konu Sahibi : didosh
  1. didosh

    didosh Popüler Üye Üye

    Katılım:
    7 Mart 2007
    Mesajlar:
    1.524
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    Soğan, ekmek ufaklarıve sosisleri iyice karıştırın.
    Et parçalarını iyice incelene kadar dövün, tuz ve biber ekin.
    Sosis karışımını et parçaları arasında eşit olarak bölün.
    Sosisleri et dilimlerinin arasına koyup, rulo yapın. Her rulonun etrafına pastırma sarın.
    Etlerin ayrılmaması için kürdan sokun.
    Ruloları biraz kızartın.
    Arpacık soğanlarını ekleyin, un ve biranın yarısını karıştırıp bu karışımı etlerin üzerine dökün.
    Biranın geri kalanını et suyuna ilave ederek çırpın. Diğer tarafta etleri üzeri kapalı olarak 1,5-2 saat kısık ateşte pişirin.
    Mantarları maydanozu ekleyin 15 dakika pişirin. Makarnayla beraber servis yapın.