Sosis Şnitzel

Konusu 'Mezeler - Ordövrler' forumundadır ve Elif tarafından 20 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    20 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    7-8 adet sosis
    1 kahve fincanı erimiş margarin
    1 su bardağı galeta unu
    2 adet yumurta
    Kızartmak için : Sıvıyağ

    Sosisleri, üzerini örtecek kadar kaynar suda 3 dakika kadar haşlayın Haşlanmış sosislerin kabuklarını soyun. Sosislerin, bir kenarının ayrılmamasına dikkat ederek, boyuna ikiye bölün.
    Bu şekilde sosisleri önce erimiş margarine, sonra galeta ununa, daha sonra çırpılmış yumurtaya ve tekrar galete ununa bulayın. Bulanmış sosisleri sıvıyağda kızartın. Servis yapın.
    alıntıdır