Soslu Tavuk Kanadı

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve EflatunSu tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EflatunSu
  1. EflatunSu

    EflatunSu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    532
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Kolay hazırlanan bir yemek

    Kanatlar tütsülenir güzelce yıkanır.Tuz ve karabiber serpilir.Patatesler soyulup elme dilimi kesilir.

    6-8 adet tavuk kanadı
    2 patates
    1 kaşık yoğurt
    1 kaşık domates salçası
    2 kaşık sıvıyağ
    Sarımsak
    Karabiber
    Kekik
    Kimyon
    Tuz

    Salça,yoğurt ve yağ karıştırılır.Baharatlar eklenir.Kanatlar ve patatesler bu sosa bulanır ve en az yarımsaat sosun içinde bekletilir.
    Fırın poşetine bütün malzemeler yerleştirilir.180 derecede 30 dakika pişirilir.
    Afiyet olsun.