Soyulmuş sarımsak

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve oyapapatya tarafından 1 Ocak 2010 başlatılmıştır.

    1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  1. oyapapatya

    oyapapatya Guru Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2006
    Mesajlar:
    452
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    306
    Arkadaşlar soyulmuş sarımsakları hangi yöntemlerle uzun süre saklıyorsunuz.Bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfena.s.a.s.a.s.
     
  2. 1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  3. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    ufak bir cam kavanoza yağ koyarak içinede sarımsakları koyarsan uzun süre dayanabilir arkadaşım...
     
  4. 1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  5. ikoncan85

    ikoncan85 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.073
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    canımbende buzluğa koyuyorum soyup tabi suyun altına koyduğunda anında eriyor hemen
     
  6. 1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  7. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    196
    Cam kavanoza bolca zeytinyağı döküp buzdolabında saklayabilirsin cnm
     
  8. 1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  9. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    misram bolca zeytin yagi derken
    üstünü kaplicak sekildemi?
    sonrada normal istedigin gibi kullanabiliyosmusun
     
  10. 1 Ocak 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  11. Sumak

    Sumak benim kürkçü dükkanım,kk :) Pro Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2008
    Mesajlar:
    11.959
    Beğenildi:
    294
    Ödül Puanları:
    203
    evt ,sarımsakları cam kavanoza koyup kavanozun yarsı kadar zeytinyağı koyuyorum ,

    zaten donuyor sarımsaklarla bırlıkte yağ ,yemeklere de öylece atıyorum :)
     
  12. 12 Şubat 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  13. pinarmiyim

    pinarmiyim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    282
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    bendende bir öneri; soyup havanda ezdiğin sarımsağı buzdolabı poşetine koyuyorsun ince kalıp şeklinde.yemeğe koyacağın zaman ucundan kırıp alıyorsun, yemeğin içinde hemen erir zaten. bu kadar :)
     
  14. 12 Şubat 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  15. samoa

    samoa gün bugündür Üye

    Katılım:
    21 Mart 2009
    Mesajlar:
    43
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    Bütün olarak buzluga koyabilirsiniz,ihtiyaciniz kadar dis ayirip hemen kullanabiliyorsunuz.Kuru oldugu icin katilasma olmuyor.
     
  16. 12 Şubat 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  17. Mxixsra

    Mxixsra Paşa nın annesi Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    12.060
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    196
    ıncicim üstünü kapatacak kadar yağ olacak tatlım.
     
  18. 21 Şubat 2010
    Konu Sahibi : oyapapatya
  19. darkolive

    darkolive eski obez, şimdi lopez :) Pro Üye

    Katılım:
    2 Şubat 2009
    Mesajlar:
    6.931
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    146

    aaa ewet zaten ezipte atıyoruz içine ince kalıp şeklinde olursa daha kolay teşekkürler canım opuyorumnanaktan