Steak Mushroom Pie

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 14 Mart 2009 başlatılmıştır.

    14 Mart 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.623
    Beğenildi:
    5.152
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 kg bonfile
    2 adet orta boy soğan
    400 gr mantar
    1 diş sarımsak
    100 gr gravy sos(yada koyulaştırılmış et suyu) tuz
    karabiber
    4 adet milföy hamuru
    2 adet yumurta sarısı

    Bonfileler kuşbaşı doğranır. Geniş bir tencerede
    sotelenir. Daha sonra mantar ve soğanlar atılır tencereye. Et suyunu çekinceye kadar sotelenir ve et suyu eklenir. 30 dakika orta ateşte pişer. En son bir tepsiye bir kat milföy dizilir üzerine yapılan karışımdan bir kaşık bir kat milföy üzerine karışımdan ve son milföyü de kattıktan sonra milföyün üzerine yumurta sarısı sürülür ve 200°C ısıtılmış fırında 15 dakika milföylerin yüzeyleri kızarana kadar pişirilir. Tepsiden kare bir şekilde kesilir tabağa
    alınır üzerine kendi sosu dökülür. Mevsim sebzeleri ile servis edilir.
     
  2. 9 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  3. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Çok güzel bi tarif olsa gerek :)