şu değerlere bir bakar mısınız arkadaşlar akıl verin bana

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve DeliKizinDirdiri tarafından 29 Aralık 2009 başlatılmıştır.

    29 Aralık 2009
    Konu Sahibi : DeliKizinDirdiri
  1. DeliKizinDirdiri

    DeliKizinDirdiri Yangına Körük , Kavgaya Sırık... Pro Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2008
    Mesajlar:
    6.032
    Beğenildi:
    52
    Ödül Puanları:
    153
    arkadaşlar adetim 15 gün gecikince doktora gittim yumurtalığımda su kisti olduğunu belirtti bir ilaç verdi kisti eritmek için ama yapılan testte hormonal bir sorun da gözüktüğünü bunun kistten mi kaynakladığını kaynaklanmadığını anlamak için adetliyken de bir test yapılcağını belirtti...
    1. test sonuçları:
    LAB128 estradiol 187 20.00 - 300.00
    LAB429 Total testesteron 0.56 0.05 - 0.75
    LAB071 Beta-hCG (total hCG) 0.77 0.00 - 5.00
    LAB0050 Anti TPO 5.40 0.00 - 25.00
    LAB427 Total T3 (TT3) 1.25 0.45 - 1.37
    LAB428 Total T4 (TT4) 8.30 4.50 - 12.00
    LAB378 Serbest T3 1.80 1.45 - 3.48
    LAB379 Serbest T4 0.96 0.71 - 1.85
    LAB438 TSH 5.23 0.49 - 4.67
    LAB141 FSH 2.99 2.00 - 20.00
    LAB267 Lüteinleştiren hormon (LH) 14.18 1.00 - 40.00
    LAB352 Prolaktin 15.38 1.39 - 24.20
    LAB349 Progesteron 9.08 0.28 - 1.22



    adet olduktan sonraki değeğrlerim

    LAB438 TSH 3.17 0.49 - 4.67
    LAB141 FSH 4.71 2.00 - 20.00
    LAB267 Lüteinleştiren hormon (LH) 5.71 1.00 - 40.00
    LAB352 Prolaktin 26.48 1.39 - 24.20
    LAB349 Progesteron 0.72 0.28 - 1.22
    LAB128 Estradiol 49.00 20.00 - 300.00
    LAB429 Total testesteron 0.73 0.05 - 0.75



    doktor bana gynelle draje (21 draje) diye bir ilaç verdi prolaktine istinaden kullan dedi bir doktora daha gitsem mi???
     
    Son düzenleme: 29 Aralık 2009
  2. 29 Aralık 2009
    Konu Sahibi : DeliKizinDirdiri
  3. DeliKizinDirdiri

    DeliKizinDirdiri Yangına Körük , Kavgaya Sırık... Pro Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2008
    Mesajlar:
    6.032
    Beğenildi:
    52
    Ödül Puanları:
    153
    arkadaşlar koyu renkle yazdıkalrım benim değerlerim... kırmızı olanlar da doktorun yüksek buldukları
     
  4. 29 Aralık 2009
    Konu Sahibi : DeliKizinDirdiri
  5. aeben

    aeben Her daim üye :)) Pro Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    34.479
    Beğenildi:
    28.920
    Ödül Puanları:
    463
    Fatum geçmiş olsun öncelikle ...
    fatum bu işin erbabı olmayınca ne kadar yorum yapabilirizki canım.....
    bazıları düşük ama reglken düzelmiş normal degerlere gelmiş..
    1 .2. hormonunda yükseklik ve düşüklük var ama dedigim gibi biz anlayamayız dr. olmayınca ....
    tedavin ne gerekiyorsa yaptır güzelim için rahat etmiyorsa imkanın varsa başka dr. daha görün için rahat etsin yada sonuçlarını göster başka dr. ra.
    tez zamanda saglıgına kavuşursun inşallah ...
     
  6. 29 Aralık 2009
    Konu Sahibi : DeliKizinDirdiri
  7. DeliKizinDirdiri

    DeliKizinDirdiri Yangına Körük , Kavgaya Sırık... Pro Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2008
    Mesajlar:
    6.032
    Beğenildi:
    52
    Ödül Puanları:
    153
    :Saruboceq: