sulu kavurma

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve kestane tarafından 5 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    5 Ocak 2009
    Konu Sahibi : kestane
  1. kestane

    kestane Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2008
    Mesajlar:
    1.091
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    148
    ilk önce etleri istedigimiz büyüklükte doğruyoruz daha sonra eti yıkayıp tencere alıyoruz üzerine isteğe göre yazdığımız baharatları ekleyin daha sonra ara sıra suyu çektikçe su ekleyip karıştırın en son pişmeye yakın tuzu ekleyin ve servise hazırlayın bu tarif kendi keşvimdir ve çok güzel oluyo normal kavurmanınkuruluğu kokusu kalmıyo oyüzden çok lezzetli



    5oogr et,zeytin yağı,karabiber,kimyon,kekik,tuz

    enn son tuzunu ekleyin etler sertleşmesin ve pişene kadar azar azar su ekleyin en son pişince içinde su kalmasın