tahlil sonuçlarım nasıl birileri yardım edebilirmi?

Konusu 'Jinekoloji / Kadın Hastalıkları' forumundadır ve AskAsk tarafından 23 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    23 Ekim 2010
    Konu Sahibi : AskAsk
  1. AskAsk

    AskAsk Popüler Üye Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2009
    Mesajlar:
    2.882
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    Merhaba arkadaşlar,
    benim tahlil sonuçlarım bunlar ve bu değerlerin aralıkları ne bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

    fsh 3,57
    lh 1,44
    tsh 2,48
    prolaktin 17,45
     
  2. 23 Ekim 2010
    Konu Sahibi : AskAsk
  3. neslihan165

    neslihan165 Çok şükür bin şükür.. Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    3.801
    Beğenildi:
    76
    Ödül Puanları:
    153

    HORMON.................NORMAL DEĞER ARALIĞI

    FSH.........................3.85 - 8.78............ (SENİN 3,57 çok küçük düşük çıkmış)
    LH............................2,12 - 10,87.......... (SENİN 1,44 Bu da çok az küçük çıkmış)
    TSH..........................0,34 - 5,60............ (SENİN 2,48 NORMAL YANİ)
    PROLAKTİN..............3,34 - 26,70........... (SENİN 17,45 NORMAL YANİ)

    canım sonuçlarına göre sende değerlendirebilirsin....Geçmiş olsunn... opuyorumnanaktan.
     
  4. 23 Ekim 2010
    Konu Sahibi : AskAsk
  5. neslihan165

    neslihan165 Çok şükür bin şükür.. Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    3.801
    Beğenildi:
    76
    Ödül Puanları:
    153
    HORMON.................NORMAL DEĞER ARALIĞI

    FSH.........................3.85 - 8.78............
    LH............................2,12 - 10,87..........
    TSH..........................0,34 - 5,60............
    PROLAKTİN..............3,34 - 26,70...........


    Yukarıya göre değerlendirebilirsiniz.... :eek:
     
  6. 25 Ekim 2010
    Konu Sahibi : AskAsk
  7. AskAsk

    AskAsk Popüler Üye Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2009
    Mesajlar:
    2.882
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    146
    tesekkür ederim cnmm cok sağol yardımın için..