tahlılımı yorumlarmısınız

Konusu 'Hamilelik Belirtileri' forumundadır ve bbeydam tarafından 14 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    14 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  1. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşlar bilgisi olan yorumlarsa sevinirim
    pko luyum klomen kullanıyorum sat 17 eylül sanırım19.gün yumurtladım
    bu tahlılı endokrın dr um istedi kılo problemi yüzünden




    50gr açlık kan sekerı 79mg/dl 74.00-106.00 mg/dl
    50gr 1.saat kan sekerı 121mg/dl 74.00-106.00 mg/dl

    insülin 7,63uIU/ml 0.00-29.10uUI/ML
    kortizol 11,1 ug/dl 5.00-25.00ug/dl
    tsh 5,72ug/dl 0.40-4.00ug/ml
    ft4 0.993ng/dl 0.80-1.90ng/dl
    prolaktin 8,86 kadın–1.90-25.00ng/ml
     
  2. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  3. esraersoy

    esraersoy Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    4.595
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    61
    Anladığım kadarıyla kan şekerin ve tsh yani tiroitin yüksek çıkmış sanırım tiroit hastasısin ve bildiğim kadar geçeliğe engel
     
  4. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  5. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yorumun için tesekkur ederım cnm
    pazartesi gitcem dr a sonucu göstermeye:ecrin_bebek:
     
  6. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  7. esraersoy

    esraersoy Aktif Üye Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    4.595
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    61
    Sonuçtan bizide haberdar et canım olurmu inşallah büyük bir sorun çıkmaz
     
  8. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  9. tatlixsxoxgxlum

    tatlixsxoxgxlum kızım İLKE 1 yaşında:)) Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2007
    Mesajlar:
    1.709
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    kan şekeri değerlerin gayet normal görünüyor.diğerleride sanırım aralıkların içinde oda normale benziyor ama doktor yorumlarsa daha ii tabi benim nacizene fikrim bu..
     
  10. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  11. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    tşkr ederim cnm insallah kötü bişey deildir
    gebeliğe engel miş ona üzüldüm
    belki bu ay tutmuştur diodum ama kısmet iste:sinifsinif:
     
  12. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  13. esra83

    esra83 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    344
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    cnm dr değiliz tabi ama yaşadığım için sölüorum.. tsh ın biraz yüksek çıkmış..tiroit hastasısın büyük ihtimalle..gebeliğe engel evet ama ilacını kullanınca sorun olmaktan çıkıyor..bende tiroit hastasıyım..ilaç kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldım şu an 4 aylık bi kızım var..hamilelik boyuncada ilacç kullanmaya devam ediosun..iilaç dediğim tiroit hormonu.zaten endokrin uzmanın seni yönlendrcektir eğer gerek görürse..
     
  14. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  15. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    tşkr ediyorum cnm bakalım pazartesi randevum var endokrınde hayırlısı napalım
    8 yaşında bır kızım var o kendılığınden oldu
    2.için uğraşırken bu çıktıolumunekankayizsmile
     
  16. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  17. esra83

    esra83 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    344
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    oo maşallahh sen bizden kıdemliymişsinn..tiroit hamilelikten sonrda çıkabiliomuş..sende de öle olmuştr belki..bende hamileliğim boyunca endokrin uzm gözetimindeydm..6 haftada bir tahlil yaptrdm dr ilaç dozunu ayarladı..çünkü bebekde kullandıkça ihityaç artıo..ve tirot hormonu eksikliği bbkte zeka özrü sakatlık vs sebep olabilio..ilacı aksatmadan içmek gerekoo
     
  18. 15 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  19. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    cnm benim kızım erken doğdu 8 aylık
    erken doğuma da etkısı var dıye duydum da
    kalbınde delik vardı 8 aylıkken ameliyat oldu
    ama çok şükür zkası iyi
    ozaman varmıydı acaba dicem ama bütün tahlıller yapılmıştı
    ben beydamı dogurunca viyanada yaşıyordum yanı bütün tahlillerimi yaptırmıstıma.s.