Talaş böregi

Konusu 'Börekler' forumundadır ve EU1 tarafından 7 Haziran 2008 başlatılmıştır.

    7 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    1-2 yemek kaşığı zeytinyağını tavaya alıp domates salçasını ve biber salçasını kavurun. Eti, havucu, bezelyeyi ekleyip biraz çevirin. Tuz,karabiber ilave edip soğumaya bırakın. Çözülmüş milföylerin ortasına etli harcı paylaştırıp köşelerini zarf biçiminde birleştirin. Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. 1 yumurtanın sarısına 1 yemek kaşığı sıvı yağ katıp karıştırın ve bunu hamurun üzerine sürün. İsteğe bağlı olarak çörek otu, haşhaş veya susam dökerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
     
  2. 7 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EU1
  3. zeyno07

    zeyno07 Guest

    tşkler cnm paylaşımın içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
     
  4. 8 Haziran 2008
    Konu Sahibi : EU1
  5. tılsım33

    tılsım33 Guest

    oktay ustada yaptı geçen gü bunu paylaşım için sagol