Tarçınlı Elma Dilimleri

Konusu '* Diyet Özel Menü' forumundadır ve evlibarkli tarafından 9 Nisan 2009 başlatılmıştır.

    9 Nisan 2009
    Konu Sahibi : evlibarkli
  1. evlibarkli

    evlibarkli Popüler Üye Üye

    Katılım:
    3 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.467
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    Elma miktarını dilerseniz arttırabilirsiniz.Ancak şeker ve tarçın miktarınında arttırmanız gerekmektedir.



    2 adet çok ince dilimlenmiş elma
    1 yemek kaşığı esmer şeker
    1 çay kaşığı tarçın

    İlk olarak fırınınızı 200 dereceye ayarlayıp ısınmasını sağlayın.Fırın tepsinini yağlı kağıtla kaplayıp, elma dilimlerini dizin.Ayrı bir kapta tarçın ve esmer şekeri karıştırıp, elmaların üzerine serpin.Yaklaşık yarım saat kadar (elmalar kuruyana kadar) pişirin.Fırından çıkarıp, servis yapın.Afiyet Olsun