Tarçınlı Tavuk

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Bir tencereye, yarısına kadar su koyup içine tavuğu yerleştirin, 1 ad soğanı bütün olarak içine koyun. Üzerine tuzu ve karabiberi serpin 10-15 dakika haşlayın. Tavuğu haşladıktan sonra tencerenin içinde alıp suyunu süzdürün.
    Küçük bir kapta zeytinyağı, tarçın ve toz karabiberi karıştırın.
    Bu karışımı haşlanmış tavuğun her tarafına sürün Tavuğu yağlanmış tepsiye koyun pembeleşinceye kadar fırında pişirin.
    Fırından çıkardığınız tavuğu üzerine parça parça tereyağını koyup servis tabağına alın.
    İsteğe göre pilavla birlikte servis yapın.
     
  2. 22 Eylül 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. gxuxlsu

    gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Üye

    Katılım:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    3.469
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    tavuk da tarçınn nasıl olur acaba ilk defa duydummm
     
  4. 7 Kasım 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  5. papicya

    papicya Guest

    valla ben yapıyorum ve çok beğeniliyor tavsiye ederim ama herkesin damak tadı başka