Tavuk Buğulama

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve xxDerinxx tarafından 20 Ekim 2010 başlatılmıştır.

    20 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  1. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
    Alıntıdır...



    2 tavuk but
    1 soğan
    2 sivribiber
    2 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 çay bardağı su
    4-5 dal maydanoz
    Tuz,karabiber,pulbiber

    Soğanı ve sivribiberleri ince ince kıyın.Daha sonra sıvıyağ,soğan,sivribiber ve tavuk butlarını yayvan bir tencereye alıp pembeleşinceye kadar kavurun.Suyunu,tuzunu,baharatlarını ekleyip tencerenin kapağını kapatın.Kısık ateşte butlar yumuşayıncaya kadar pişirin.Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve pulbiber serpip servis yapın.
    Bu ölçüler 2 kişilik arkadaşlar...Siz ailedeki sayınıza göre miktarı artırabilirsiniz.
     
  2. 20 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  3. xxDerinxx

    xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2010
    Mesajlar:
    9.052
    Beğenildi:
    15
    Ödül Puanları:
    148
  4. 20 Ekim 2010
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  5. nursena07

    nursena07 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    4.917
    Beğenildi:
    2.765
    Ödül Puanları:
    163
    ooohhh nefissss......
     
  6. 8 Eylül 2011
    Konu Sahibi : xxDerinxx
  7. bulancak28

    bulancak28 Sosyologia Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2010
    Mesajlar:
    3.874
    Beğenildi:
    229
    Ödül Puanları:
    153
    ellerine sağlık canım...
    tarif defterime yazdım bir ara deneyeceğim inşallah