Tavuk Bulyonlu Makarna

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve busrae tarafından 31 Mayıs 2010 başlatılmıştır.

    31 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : busrae
  1. busrae

    busrae <3 Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2009
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    Makarnaya çok güzel lezzet veriyo, denemenizi tavsiye ederim

    Öncelikle makarnamızı haşlıyoruz, haşlarken içine biraz tuz ve sıvıyağ döküyorum ben..
    Haşlandıktan sonra teflon bi tencerede ( bulyonun yapışmasını engellemek için teflon tercihm) biraz sıvıyağ dökün, 2 paket bulyonu katın içine ve bulyonları parçalanmasını toz gibi kalmasını sağlayın daha sonra üzerine makarnaları ekleyin ve iyice karıştırın..

    1 paket spagetti
    2 tane tavuk bulyon
    tuz
    sıvıyağ

    [​IMG]

    Ben üzerine birde, hafif yağda patlıcan kızarttım salça soslu..

    Afiyet olsun
     
  2. 1 Haziran 2010
    Konu Sahibi : busrae
  3. nursena07

    nursena07 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    4.917
    Beğenildi:
    2.765
    Ödül Puanları:
    163
    ellerine sağlık...
     
  4. 2 Haziran 2010
    Konu Sahibi : busrae
  5. december90

    december90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2007
    Mesajlar:
    17.003
    Beğenildi:
    250
    Ödül Puanları:
    88
    KIZ NASIL OLUYO BU YAW AYRINTILARINI ANLAT BEN ANALAMDIM VEYA AKAFAM DURDUkafamçokkarıştı
     
  6. 7 Haziran 2010
    Konu Sahibi : busrae
  7. busrae

    busrae <3 Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2009
    Mesajlar:
    3.337
    Beğenildi:
    5
    Ödül Puanları:
    106
    Kızım :KK70: makarnayı haşla normal bildiği gibi sonra teflon tencereye azıcık yağ koy, 2 tanede tavuk bulyon at içine onları ez zaten bulyon yumuşak bişey hemen dağılıyo, sonra makarnaları ilave et karıştır.. Ve afiyetle ye :KK70: bukadr burcucmm =)
     
  8. 17 Haziran 2010
    Konu Sahibi : busrae
  9. denizbatin

    denizbatin MY İMMORTAL Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2009
    Mesajlar:
    622
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    ben bılıyorum bunu et blyonlu yaınca daha guzeloluyo ıcıne bırde baharat atınca daha guzel