Tavuk göğsü

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 20 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    20 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.608
    Beğenildi:
    5.137
    Ödül Puanları:
    438
    margarini erittikten sonra unu ilave edin ve un köpüklenip kabarana kadar kavurun.sütü ilave edin biraz karıştırdıktan sonra şekeri ekleyin.muhallebi kıvamına gelip kaynamaya başlayınca ocaktan alın.içine vanilyayı ekleyip 10dakika kadar mikserle çırpın.borcama döküp buzdolabında soğutun.. (üzerine tarçın,kakao,fındık veya fıstık dökebilirsiz) kolay gelsin