tavuk kebabı

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve hokabaz21 tarafından 27 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    27 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : hokabaz21
  1. hokabaz21

    hokabaz21 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Haziran 2009
    Mesajlar:
    200
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yapımı çok kolay olan bir tarif ve lezzetlidir özellikle ramazanda iftarda yapabiliceğiniz hafif bir yemektir

    500 gr tavuk
    1kase yoğurt
    3-4 diş sarımsak
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    kırmızıbiber,nane, kekik,
    1yemek kaşığı salça
    tuz



    tavuklar kuşbaşı şeklinde doğranır. Teflon tavada suyu çekilene kadar kavurun baharatlarını ilave edin, biraz daha kavurun. kavrulan tavukları servis tabağına alın üzerine yoğurt ve sarımsaktan sarımsaklı yoğurdu hazırlayın ve tavukların üstüne dökün tavada çok az yağ eritip salçayı koy.salçalı sosu yoğurdun üstüne dök. üstüne nane dökerek servis yapabilirsiniz şimdiden afiyet olsun...
     
  2. 27 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : hokabaz21
  3. rzme

    rzme öpmeye kıyamadığım..... Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.455
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    resim yokmu?
     
  4. 27 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : hokabaz21
  5. rzme

    rzme öpmeye kıyamadığım..... Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2008
    Mesajlar:
    4.455
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    güzel olur sanırsam....

    off karnım acıktı...
     
  6. 28 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : hokabaz21
  7. hokabaz21

    hokabaz21 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Haziran 2009
    Mesajlar:
    200
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    resim yok canım ama tavsiye ederim hafif oluyor