Tavuk pirzola

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve carbonxxx tarafından 2 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

    2 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : carbonxxx
  1. carbonxxx

    carbonxxx SatanistKesenPsikopatCat Üye

    Katılım:
    8 Ekim 2009
    Mesajlar:
    2.433
    Beğenildi:
    16
    Ödül Puanları:
    148
    İlk önce sos için belirtiiğimiz malzemleri derin bir kapta karıştırıyoruz ( sirke tavuk etinin sosu çekmesini sağlıyor) Pirzolalık tavukları (eğer kasap çıkarmadıysa orta kemiklerini çıkarıyoruz) sosu güzelce yedirip dolapta en az bir saat dinlendiriyoruz.. Dinlenen tavuklar sosu tamamen çekmiş olucak zaten.. fırın tepsisine yağlı kağıt serip üzerine tavukları yerleştiriyoruz.. Eğer kasede sos kaldıysa onuda elimizle tavukların üzerine sürüyoruz.. Kenarlarına domates biber ekleyip 200 c fırında 20-25 dk üstünü daha sonra ters çevirip 15 dk. altının pişmesini bekliyoruz..

    Servise hazır :) Afiyet bal şeker olsun :)
     
    Son düzenleme: 10 Ağustos 2010
  2. 4 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : carbonxxx
  3. alperen

    alperen Popüler Üye Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    391
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    sayfa bos görunuyor bendeeeeeee