Tavuklu Fiyonk Makarna

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve mavrulam tarafından 30 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : mavrulam
  1. mavrulam

    mavrulam Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Ocak 2007
    Mesajlar:
    6.769
    Beğenildi:
    801
    Ödül Puanları:
    153
    Maydanozla süsleyerek servis yapılır



    .1 paket fiyonk makarna
    • 250 gr. haşlanmış tavuk eti
    • 1 kırmızıbiber
    • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
    • 1 adet ince doğranmış soğan
    • 1 yemek kaşığı salça
    • 2 diş sarımsak
    • tuz, karabiber

    .

    Makarna Bol tuzlu suda haşlanır ve süzülür. Soğan yağda pembeleştirdikten sonra ince doğranan biberleri ve sarımsak eklenir. Tavuk etini de ekleyip ve et rengini kaybedinceye kadar sık sık karıştırarak pişirilir. Salça, tuz ve karabiber eklenir. Haşlanmış makarnanın üzerine sosu yayılır.
     
    Son düzenleme: 30 Mayıs 2008
  2. 18 Haziran 2008
    Konu Sahibi : mavrulam
  3. husmen

    husmen Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    35
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    guzel olur isallah basit bi yemek ama tadini tutdurmak gerek sagol
     
  4. 26 Nisan 2013
    Konu Sahibi : mavrulam
  5. seral53

    seral53 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    102
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    bir tabak istiyorum:KK56:
     
  6. 12 Mart 2015
    Konu Sahibi : mavrulam
  7. begum07

    begum07 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.164
    Beğenildi:
    113
    Ödül Puanları:
    78
    ellerinize sağlık teşekkürler :)