Tavuklu Muska Böreği-Resimli

Konusu 'Börekler' forumundadır ve Elif tarafından 15 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    15 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.644
    Beğenildi:
    5.180
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 tavuk göğsü + 1 tavuk but
    1kg yufka
    1 pırasa
    1 küçük kavanoz mantar
    2 domates
    2-3 diş sarımsak
    100gr kaşar
    tuz
    karabiber
    sıvı yağ

    Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.
    Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.
    Yufkaları kalın şeritler halinde kesin. Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.
     
  2. 8 Aralık 2011
    Konu Sahibi : Elif
  3. ozibozi

    ozibozi Aktif Üye Üye

    Katılım:
    26 Kasım 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    ellerinize sağlık