Tavuklu Muska Boregi (resimli)

Konusu 'Börekler' forumundadır ve scarabe tarafından 16 Ekim 2009 başlatılmıştır.

    16 Ekim 2009
    Konu Sahibi : scarabe
  1. scarabe

    scarabe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2008
    Mesajlar:
    229
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    lezzetli gozukuyor.

    yufkalari kalın şeritler halinde kesin.

    1 tavuk göğsü + 1 tavuk but
    1kg yufka
    1 pırasa
    1 küçük kavanoz mantar
    2 domates
    2-3 diş sarımsak
    100gr kaşar
    tuz
    karabiber
    sıvıyağ

    Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.
    Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.
    Yufkaların Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.
     
  2. 16 Ekim 2009
    Konu Sahibi : scarabe
  3. scarabe

    scarabe Popüler Üye Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2008
    Mesajlar:
    229
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108