Taze ekmeğin kolay kesilmesi

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve EU1 tarafından 12 Ekim 2007 başlatılmıştır.

    12 Ekim 2007
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    Taze ekmek kolay kesilmez; parçalanır, dağılır. Muntazam dilimler elde etmek için, ekmek bıçağınızı kaynar suya sokup biraz bekletin, sonra hemen kurulayıp ekmeği dilimlemeye başlayın. Sık sık, hatta her dilimde bıçağı sıcak suya sokmanızda fayda vardır.
     
  2. 7 Kasım 2009
    Konu Sahibi : EU1
  3. On41

    On41 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    27 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    4.259
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    106
    bende bıçağı ateşe tutuyorum.sonra kesiyorum
     
  4. 7 Kasım 2009
    Konu Sahibi : EU1
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    mutlaka denicem
    tskler paylasim icin
     
  6. 4 Nisan 2013
    Konu Sahibi : EU1
  7. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Hmmm güzel bi fikirmiş