Tenderloin Biftek(meksika mutfağı)

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve buzdevri tarafından 15 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    15 Aralık 2008
    Konu Sahibi : buzdevri
  1. buzdevri

    buzdevri **** Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.660
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    148
    yanında patates püresiyle ve pilav ile servis edilebilecek güzel bir et yemeği...

    Etleri bir tabağa koyun. Biber dışındaki malzemeleri etlerin üzerine dökün. 30 dk. marine edin.

    Malzemeler:
    4 dilim biftek
    1 adet kırmızı çarliston biber (doğranmış)
    1 diş sarımsak (dövülmüş)
    2 yemek kaşığı limon suyu
    2 yemek kaşığı sıvı yağ
    2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
    ¼ çay kaşığı kimyon
    Tuz

    Teflon tavaya sıvı yağı koyun. Etleri ve karışımı ekleyin. 4-5 dk. pişirin.
    Etleri servis tabağına alın. Üzerine sosu dökün. Biberlerle süsleyerek sıcak servis yapın.
     

    Ekli Dosyalar:

    Son düzenleme: 15 Aralık 2008