Tepsi Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve selenita tarafından 12 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    12 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : selenita
  1. selenita

    selenita Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Haziran 2008
    Mesajlar:
    73
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    88
    bu çok kolay bir kebap evde rahatça yapabileceğiniz ve bi o kadar da lezzetli bir yemek
    Afiyet olsun:)

    patlıcanlar alaca soyulur
    yaklaşık bir parmak kalınlığında halka halka doğranır ve tuzlu suda bekletilir

    1,5 kg patlıcan
    1 kg yağlı kıyma
    1 büyük soğan
    4 adet domates
    8 adet sivribiber
    tuz, karabiber, kırmızıbiber
    tepsiyi yağlamak için margarin

    sunum için
    8 adet lavaş

    kıymanın içerisine 1 soğanı küçük küçük doğrayıp tuz, karabiber, kırmızıbiber ekleyip yoğuralım
    tepsiyi yağlayalım
    kenardan başlayarak 1 patlıcan bir 1 köfte olarak dizelim
    tepsinin ortasına domatesleri ve biberleri yerleştirip fırına verelim
    fırında 1 saat kadar bi süre içerisinde çok güzel pişiyor
     
  2. 18 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : selenita
  3. @yxsxe

    @yxsxe Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Nisan 2008
    Mesajlar:
    12
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ellerine saglık canım
     
  4. 19 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : selenita
  5. selenita

    selenita Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Haziran 2008
    Mesajlar:
    73
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    88
    teşekkür ederim hayatım
     
  6. 8 Eylül 2008
    Konu Sahibi : selenita
  7. pakintos

    pakintos Aktif Üye Üye

    Katılım:
    8 Mart 2008
    Mesajlar:
    79
    Beğenildi:
    27
    Ödül Puanları:
    93
    teşekkür ederim canım
     
  8. 21 Kasım 2008
    Konu Sahibi : selenita
  9. za_de3584

    za_de3584 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    23
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    bu yemegi çok seviyoruz ailecek ve devamlı yapıyorum gerçekten çok leziz...