Tepside Mantarlı Pirzola (10 kişilik)

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve EU2 tarafından 6 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    6 Aralık 2008
    Konu Sahibi : EU2
  1. EU2

    EU2 Guest

    Orta büyüklükte bir tepsiye sıvı yağı koyup kızdırın.
    Pirzolaları hafifçe una bulayın. Kızdırılmış sıvı yağda her iki tarafını da çevirerek kızartın.
    Domatesleri ikiye bölün, biberleri küçük doğrayın.
    Domates, biber ve mantarları tuz, karabiber, kırmızıbiber ve kekikle karıştırın.
    Sebzeleri tepsideki pirzolaların üzerine yerleştirin. 1/2 su bardağı ılık su ilave edin.
    Üzerine bir tabak koyup, tencerenin kapağını kapatın. Ağır ateşte pirzolalar yumuşayıp, yağına kalana kadar pişirin.
     
  2. 6 Aralık 2008
    Konu Sahibi : EU2
  3. PurpleRain

    PurpleRain what if i'm the bad guy? Üye

    Katılım:
    29 Ocak 2008
    Mesajlar:
    8.294
    Beğenildi:
    7
    Ödül Puanları:
    146
    bunun fotografı varsa sevinirim.