Terbiyeli Kereviz

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve MeleklerKorusun tarafından 24 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    24 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : MeleklerKorusun
  1. MeleklerKorusun

    MeleklerKorusun Yorgun Savaşçı Pro Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2008
    Mesajlar:
    3.058
    Beğenildi:
    73
    Ödül Puanları:
    153
    kereviz yemeği



    1 adet.orta boy kereviz,
    1 ad.havuç,
    1 ad.yumurta,
    3 yemek kaşığı zeytin yağ,
    1-2 diş sarımsak,
    1 ad.soğan,
    1 ad.limon suyu,tuz,
    1 çay.k toz şeker.

    Terbiyeli Kereviz yemeğinin Hazirlanişi :
    Öncelikle soğanı ve sarımsakları yemeklik doğrayalım, sonra kerevizi ve havucu güzelce soyarak yıkıyalım kerevizin ortasını oyarak havucu içine koyalım ve beraber dilimliyelim, hepsini bir tencereye koyalım üzerine tuzunu ve bir çay kaşığı toz şekeri koyalım,zeytin yağı üzerinde gezdirelim,üzerini örtecek kadar suyunu ve 1/2 limon suyunu, ilave ederek 20-25 dakika havuç ve kereviz yumuşayıncaya kadar pişirelim, Terbiyesi:Yumurtayı bir fiske tuzla çırpalım içine limon suyunu katarak karıştıralım ve karıştıra karıştıra tencereye dökelim iyice karıştırdıktan sonra ocaktan alıp soğutarak servis edelim.Afiyet olsun,sevgimle kalın................
     
  2. 21 Aralık 2009
    Konu Sahibi : MeleklerKorusun
  3. Dayf

    Dayf Yeni Üye Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    150
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    paylaşım için çok teşekkürler deniyecem....
     
  4. 30 Nisan 2010
    Konu Sahibi : MeleklerKorusun
  5. Pink7

    Pink7 ヅ 웃♥♥♥유 &#1 Üye

    Katılım:
    13 Mart 2010
    Mesajlar:
    2.075
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    Elinize saglık