Terbiyeli Sulu Köfte

Konusu 'Köfteler' forumundadır ve nevbahar tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  1. nevbahar

    nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Pro Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2007
    Mesajlar:
    3.936
    Beğenildi:
    9
    Ödül Puanları:
    148
    Kıyma, tuz, karabiber, pirinç, ve rendelenmiş soğanlar iyice yoğurulduktan sonra küçük bilye şeklinde yuvarlandıktan sonra köfteler kaynamakta olan 4 su bardağı suyun içine atılır ve 20 dakika sonra altı iyice kısılır ve diğer yanda bir kasede yarım limon ve yumurtayı çırpıp daha sonra altı kısık olan köftelerin içine yavaş yavaş karıştırılarak dökülür ve servis yapılır.
     
  2. 26 Haziran 2008
    Konu Sahibi : nevbahar
  3. ficipi

    ficipi ............... Üye

    Katılım:
    2 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.460
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    bu tarıfın terbıyesıne yoğurt koyulmuyor mu???