Tese yada Mikro Tese Hangi Hastanede Oldunuz?

Konusu 'Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi' forumundadır ve sedasem tarafından 28 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    28 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  1. sedasem

    sedasem Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.536
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Merhaba arkadaşlarım
    eşiniz hangi hastanede ve hangi doktorda tese oldu.memnun kaldığınız yerleri tavsiye edermisiniz.bu çok önemli bir operasyon çünkü hangi doktor iyiyse ona gidicez.
    Teşekkürler....allah hepimizin dualarını kabul etsin.
     
  2. 30 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  3. enzim84

    enzim84 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    30 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    25
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    benim eşim ameliyatı mayada oldu biz çok memnun kaldık tüp bebegimizi orda yaptırdık ama negatif sonuç aldık hayırlı degilmiş sizin sorun ne?
     
  4. 3 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  5. tulay24

    tulay24 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2008
    Mesajlar:
    565
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    mrb.benım eşimin m.tesesini beşiktaş jınemedde serdar erken bey yaptı kendisine tavsiye üzeri gitmiştik çok iyi bir dr.çok memnun kaldık sperm bulununcada eşi hidayet hnma tüp bebeği yaptırdık ben anadolu yakasında oturmama rağmen karşıya gittik sürekli gerçektende dr.seçimi çok önemli gitmek istersen tellerini verebilirm msjatarsın hayırlısı olsun umarım olumlu sonuçlarını duyarız..
     
  6. 3 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  7. lamyay

    lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.509
    Beğenildi:
    205
    Ödül Puanları:
    163
    sizin probleminiz tam olarak neydi
    bizim azosperm
    horman degerlei esimin soyle:

    FSH 20.27 IU/L
    LH 11.51 IU/L
    ESTRADIAL 41.60 pg/ml
    TESTOSTERON 7.30 ng/ml

    sizce nasil bir yorum yapabilirmisinz.
     
  8. 3 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  9. tulay24

    tulay24 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2008
    Mesajlar:
    565
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    eşiminde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı 8 yasında yapılmış azosperm spermiogramdahiç sperm çıkmamıştı fsh 38 testesteron 3,69 lh da 11 civarıydı hormonlar iii değildi fsh sanrm önemli çok yuksek di direk microtese yapıldı 12 sperm bulundu donduruldu sonrada ben tüp bebeğe hazırlandm şimdi ise kısmetse doğumu beklıyoruz sizin hormonlar daha iyi şansınız daha yuksek bizim çok düşüktü şansımız çok şükür bulundu en kısa zamnda güzel haberlerinizi bekliyorum..
     
    busra_1990 bunu beğendi.
  10. 3 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  11. lamyay

    lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.509
    Beğenildi:
    205
    Ödül Puanları:
    163
    tulay24 cok tesekkur ederim icime su serptin ins bizdede sperm cikar,sabahtan beri o kadar kotuyum ki okulda dersler bitti hemen eve geldim,kimseyle konusmak bile istemiyorum ,aklimda hep bu konu...
    ama bizde tesede sperm bulunamisti 2.5 ay once
    sence mtesede bulunabilirmi
     
  12. 7 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  13. sedasem

    sedasem Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.536
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    Tülaycım hangi doktor yaptı ameliyatı bilgi verirsen çok sevinirim.hangi hastanede tüp bebek yapıldı.
     
  14. 7 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  15. lamyay

    lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.509
    Beğenildi:
    205
    Ödül Puanları:
    163
    canim bizim hormon degerlerini kaan beye mesaj attim cok kotu falan diye bir mesaj atmis
    sence bizdede mtesede bulunabilirmi
    siz hangi asamalardan gectiniz sizin hangi tedaviler uygulandi
    hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
    esimin hormon testleri soyle:

    FSH 20.27 IU/L
    LH 11.51 IU/L
    ESTRADIAL 41.60 pg/ml
    TESTOSTERON 7.30 ng/ml

    normal olmasi gereken araliklar:
    FSH 1-14
    LH 1.5-9.2
    TESTOSTERONE 2.80-8.00

    BU SONUCLARI IKI DOKTORA SORDUM CEVAPLARI SOYLE:

    Öncelikle geçmiş olsun;

    Bu değerler tedavi ile düzelebilir.
    Değerler düzelince sperm değerleride düzelme ihtimali fazladır.
    Siz tedaviye başlayın.

    Not: İkinci bir sorunuz olursa veya anlaşılamayan bir husus varsa lütfen
    Sorunuzu ismime sorun.
    Bunu yapmanın yolu şu şeklide:
    1- Kendinize ait sayfada Sol sütunda "Sorum var" linkini seçin
    2- Açılan sayfada "Sadece bir üyeye sormak istiyorum." u tıklayın. Daha sonra doktor ismini seçin.
    Bunu yaptırmamın nedeni ileride sadece bana sorulan sorulara cevap vereceğimden dolayıdır.

    Allah’tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.

    _____ Op.Dr.Ali Hatay _____

    Dr.AliHatay'in Uroloji Sayfasi

    2. DOKTORUN CEVABI SOYLE

    Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. İlaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. İsterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
    Saygılarımla.
    Prof.Dr.Kaan

    YA COK MORALIM BOZULDU KAAN BEYDEN NEGATIF CEVAP ALINCA
     
  16. 7 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  17. lamyay

    lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    1.509
    Beğenildi:
    205
    Ödül Puanları:
    163
    canim bende alabilirmiyim serdar beyin telefon nosunu
     
  18. 20 Kasım 2009
    Konu Sahibi : sedasem
  19. adige4638

    adige4638 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2009
    Mesajlar:
    38
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    mrb bende yenı üye oldum benımde eşimin inmemiş testis sorunu var lh 9.56 fsh 31.14 durum nasıl sızce doktor tavsıyelerınızı beklıyorum..