Ton balıklı börek/Fransa

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 30 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    30 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.651
    Beğenildi:
    5.190
    Ödül Puanları:
    438
    Maydanozu temizleyip kıyın. Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın.
    Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın. Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın. Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
    kaynak:.resimliyemektarifleri.net