Ton Balikli Sandviç

Konusu 'Sandviç - Kanepeler' forumundadır ve EU1 tarafından 28 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    HAZIRLANIŞI

    Ekmeği içi açılacak şekilde kesin. 100 gr ton balığını ekmeğin içine koyun.Sonra kıvırcıklarıda ton balıklarıyla karıştırarak yada ton balığının üzerine koyarak,ekmeğin ağzını açılmaması için sıkın ve yiyin.
     
  2. 23 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : EU1
  3. kotyora

    kotyora Aktif Üye Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    75
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ton balığını çok severim. ben sandviç yaparken: ton balığı,marul,1-2 dilim domates, 1-2 kornişon turşu,1kaşık kadar konserve mısır koyuyorum.Çok süper oluyo.
     
  4. 27 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : EU1
  5. mehay

    mehay CANIM OGLUM Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    15.992
    Beğenildi:
    26
    Ödül Puanları:
    198
    mayonezde koyun kizlar tadindan yiyemiyeceksiniz vallaha.... :)))
     
  6. 20 Eylül 2008
    Konu Sahibi : EU1
  7. e_didem

    e_didem Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2007
    Mesajlar:
    47
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ayyy çok güzele benzior zaten çok severm ton balığını kesinlkle denicem
     
  8. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : EU1
  9. esoux

    esoux Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2008
    Mesajlar:
    221
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben de aynen böyle yiyorum ama ekstradan ekmeğin içine biraz mayonez sürüyorum ya da ketcap duruma göre :KK70:
    not:ikisini birden süreseniz kötü oluyor...