Topkapı Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve Elif tarafından 17 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    17 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Bıçakla çekilmiş kıymayı şişe sarılacak şekilde düz bir zemine yayın.
    Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini, pastırmayı ve antepfıstığını yerleştirin.
    Şişin üzerine hazırladığınız kıymayı normal kebap sarar gibi sarın.
    Kuzu bonfileyi ince şeritler halinde (ip gibi olacak) kesip, şişe sardığınız harcın üzerine dolayın.
    Kömür ızgarada pişirin.
    Domates ve sivribiberi dilimleyip, servis tabağına alın.
    Izgarada pişen şişi de ekleyip, servis yapın.