Toz şekerlikte şekerin katılaşması Önlemek

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve Jblal tarafından 17 Eylül 2008 başlatılmıştır.

    17 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Jblal
  1. Jblal

    Jblal Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2008
    Mesajlar:
    86
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
  2. 17 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Jblal
  3. nix

    nix birgül<3beliz Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2007
    Mesajlar:
    5.494
    Beğenildi:
    1.756
    Ödül Puanları:
    238
    hava alıyo olabilir yada nemli ortamda kalıyodur ondandır ...aynen nemlenen tuzluklar gibi dolaba koy bence....
    e bu şekerlikten bardağa boşaltırken miktarı nasıl tutturuyosun kaşıkla olsa 2 kasık dıyosun mesela......
    bundan kasıga bosaltıpmı bardaga dokuyosun valla anlamadım
     
  4. 17 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Jblal
  5. alize_13

    alize_13 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2008
    Mesajlar:
    634
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    hayır canım şekerliği başaşağı tuttuğunda o bi kaşıklık kadar şeker döküyo zaten direk bardağına dökebilirsin :icecream:
     
  6. 17 Eylül 2008
    Konu Sahibi : Jblal
  7. Jblal

    Jblal Aktif Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2008
    Mesajlar:
    86
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    76
    daha pratik dökmesi. ayarlanabiliyor miktara göre. kahveye koymak için kullanyrm genelde