Turp Otu Salatasi

Konusu 'Salatalar' forumundadır ve EU1 tarafından 29 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    29 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    Bu arada bir tencerede su kaynatılır. Yıkanan turp otları kaynayan tuzlu suya atılır, yumuşayıp rengi değişene kadar haşlanır. (renginin yeşil kalması için kaynayan tuzlu suda haşlarız.)
    Piştikten sonra delikli kepçe ile bir kaba alınır. Zeytinyağı, limon ve tuz ilave edilip karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır.(Arzu edilirse üzeri süslenir süslemek için domates kabuğunu helezon şeklinde keserek resimde ki gül şekli verebilirsiniz)
     
  2. 28 Mayıs 2013
    Konu Sahibi : EU1
  3. ECRIN2012

    ECRIN2012 Affına ve lutfuna muhtacım ALLAH'IM Üye

    Katılım:
    22 Mart 2012
    Mesajlar:
    746
    Beğenildi:
    18
    Ödül Puanları:
    63
    bır de üzerine tatlı toz kırmızı bıber ılave edıp deneyın derim, kırmızı bıber ayrı bır lezzet katar