Turşu aşı

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 7 Şubat 2009 başlatılmıştır.

    7 Şubat 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    Buğday ve nohutu bir gece önceden ıslatın.
    Suyunu süzüp, tencereye etle birlikte koyun.
    Tereyağı, et suyu tableti ve 6 su bardağı su ekleyip, pişirin.
    Taze fasulyeyi temizleyip, üçe bölün ve tencereye ilave edin.
    Pişmeye yakın ince doğranmış çarliston biberleri, kabukları soyulup doğranmış domates, salça ve tuzu ilave edip, karıştırın.
    Ocaktan almadan önce taze naneyi doğrayıp, kuru nane ile birlikte ekleyin.
    Bir taşım kaynatıp, sıcak olarak servis yapın