Tursulu Tavuk

Konusu 'Tavuk Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    26 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.191
    Ödül Puanları:
    438
    Lahana tursusunu 1 saat su dolu kapta bekletin.
    Margarini tencerede eritin.
    Sogani ince kiyip yagda pembelestirin.
    Lahanayi sudan çikarip ince ince kiyin.
    Sogani ekleyin ve iyice kavurun.
    Salçayi ve sicak suyu ilave edin.
    Lahanalar yumusamaya basladigi zaman pirinci ilave edin.
    Pirinçler de yumusayinca tencereyi ocaktan alin.
    Firina dayanikli bir cam kaba lahanali piriçli karisimi alin.
    Üzerine haslanmis tavuk butlarini koyun.
    4 Çorba kasigi tereyagini küçük bir tavada eritin.
    Tavuklarin üzerine gezdirin.
    Önceden isitilmis 200 dereceli firinda tavuklar pembelesene dek pisirin.