Turşunun tuzu fazla olursa?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve kevser77 tarafından 10 Mart 2009 başlatılmıştır.

    10 Mart 2009
    Konu Sahibi : kevser77
  1. kevser77

    kevser77 Üye Üye

    Katılım:
    10 Mart 2007
    Mesajlar:
    47
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    2 bidon karışık turşu kurmuşdum. 1 bidon bitti 2. yemeye yeni başladık. Tuzu fazla olmuş. Bu şekliyle yenecek gibi değil. Ne yapabilirim.
     
  2. 10 Mart 2009
    Konu Sahibi : kevser77
  3. newlife

    newlife Guest

    Canım bneimde başıma gelmişti..internette araştırıp bulmuştum çaresini ve kesin sonuç aldım..Alıntı yapıyım şöyle..

    turşuyu salamuradan çıkarıp on dakika soğuk suda bekletin. Sonra süzün. Bu arada turşuyu kavanozdan çıkarırken çatal ve ya maşa kullanmaya dikkat edin. Yoksa elinizin temasıyla diğer turşuların bozulmasına yol açabilirsiniz.
     
  4. 15 Şubat 2014
    Konu Sahibi : kevser77
  5. bayanstar

    bayanstar Yeni Üye Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2014
    Mesajlar:
    50
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Paylaşım için teşekkürler
     
  6. 17 Şubat 2014
    Konu Sahibi : kevser77
  7. buseseref23

    buseseref23 Yeni Üye Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    91
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bir bidona patatesi soy koy icine normal su koy tursulari ni icine koy.diger tursu suyunada surekli sebze koy.biber sLatalik fala n