Umaç Çorbası /Tekirdağ

Konusu 'Yöresel Yemekler' forumundadır ve Elif tarafından 24 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    24 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.647
    Beğenildi:
    5.183
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    Yağ
    salça
    un
    su
    tuz
    nane.

    Yağ kızdırılır. Salça ilave edilerek su ve tuz katılır. Unla karıştırılıp katıca hamur yapılır. Küçük parçalara ayrılan hamur pişirilir, servis yapılırken üzerine nane serpilir.
     
  2. 7 Eylül 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. bluspirito

    bluspirito Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.388
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    rahmetli babaannem çok yapardı bunu senağlama
     
  4. 16 Nisan 2013
    Konu Sahibi : Elif
  5. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Güzel görünüyo tatlım