Vegeta kullananız var mı kızlar?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve ikoncan85 tarafından 27 Nisan 2010 başlatılmıştır.

    27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  1. ikoncan85

    ikoncan85 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.073
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    merhaba kızlar ne zamandır marketlerde görüp fakat almaya cesaret edemediğim bir baharat var vegeta yani sebzeli çeşni. etli yemeklerde yada tavuk marine etmede, sebze yemeklerinde,pilavlarda, tat vermek amaçlı kullanılıyormuş? deneyeneniz varmı kızlar?denediyseniz sonuç nasıl oluyor? fikir verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan
     
    Son düzenleme: 27 Nisan 2010
  2. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  3. clochette

    clochette Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Ocak 2009
    Mesajlar:
    866
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben kullaniyorum herseyede katiyorum corbalara sebzelere ne gelirse akliniza:) cokda guzel oluyo tavsiye ederim insan ayni yemeklerden sikiliyo cesniler degisiklik oluyo deneyin derim
     
  4. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  5. LOCA

    LOCA Kaçıyorum Kovalama! Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.738
    Beğenildi:
    260
    Ödül Puanları:
    153
    ben sürekli kullanıyorum ama biminkini, özellikle pirinç pilavında harika oluyoyerimseniben
     
  6. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  7. ezel59

    ezel59 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2008
    Mesajlar:
    192
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    106
    bende kullanıyorum ve memnunum hemen her yemekte kullanıyorum daha lezzetli oluyo..
     
  8. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  9. ikoncan85

    ikoncan85 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2009
    Mesajlar:
    2.073
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    148
    peki nasıl katıyorsunuz yemeklere?yani pişmeye yakınmı yoksa direk olarak mı?
     
  10. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  11. LOCA

    LOCA Kaçıyorum Kovalama! Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2009
    Mesajlar:
    9.738
    Beğenildi:
    260
    Ödül Puanları:
    153
    ben ocağın altını söndürür söndürmez katıyorum sebze yemeklerinde pilavada suyunu koyar koymaz.
     
  12. 27 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  13. iipekk

    iipekk Dikkat! bebek var :) Üye

    Katılım:
    26 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.539
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    ben pılav harıc her seyde kullanıyorum az az koyuyorum ama cunku yemegın gercek tadını bastırıyor fazla olunca
    bende tuzotunkını kullanıyorum
    tuz koyarken koyuyorum
    pısmesıne yakın
     
  14. 28 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  15. Green

    Green Huzura Hasret! Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2007
    Mesajlar:
    1.057
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    bende biminkini kullanıyorum yemeklere çok güzel tat veriyor özellikle kurufasulye ye olamaz böyle bi tat.
     
  16. 28 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  17. KUBSEN

    KUBSEN prensimmm geliyorrr =)) Üye

    Katılım:
    23 Nisan 2010
    Mesajlar:
    589
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    41
    Bende kullanayım o zaman ya
     
  18. 28 Nisan 2010
    Konu Sahibi : ikoncan85
  19. Kalliste

    Kalliste Popüler Üye Pro Üye

    Katılım:
    30 Nisan 2007
    Mesajlar:
    9.326
    Beğenildi:
    51
    Ödül Puanları:
    153
    vegetaya çok az sıvı yağ ekleyip sos hazırlıyorum, taze patatesleri kabuklarını soymadan güzelce temizleyerek elma dilimi kesiyorum bu sosla harmanlayıp fırında pişiriyorum denemenizi tavsiye ederim...